Dit zijn de momenten waarop we jullie op 1 september op school verwachten:

Onze derdejaars (de nieuwe leerlingen op onze school) verwachten we in gespreide slagorde tijdens de voormiddag. Het uur is afhankelijk van de gekozen studierichting.

 

08.30u tot 11.30u: 3 Wetenschappen

09.00u tot 12.00u: 3 Humane Wetenschappen, 3 Sociale en technische Wetenschappen, 3 Techniek-Wetenschappen en 3 Verzorging-Voeding

09.30u tot 12.30u: 3 Economie, 3 Handel, 3 Kantoor en 3 Latijn

 

De hogere jaren verwachten we pas in de namiddag:

 

13.00u tot 15.00u: 4e jaar

14.00u tot 15.30u: 5e jaar en 6e jaar

14.30u tot 15.30u: 7e jaar

De leerlingen krijgen ten laatste maandag een e-mail op het mailadres dat ze invulden in Smartschool in welk lokaal ze moeten zijn. Dit zal ook uithangen op 1 september.

Op 1 september krijgen de leerlingen een brief met de logins voor Smartschool.

WELKOM OP DE BOVENSCHOOL

Aan de andere kant van het bos vind je de Bovenschool. Daar zitten de leerlingen van het derde tot het zevende secundair. Hier kan jij ook schoollopen na de Middenschool of een andere school. Wij doen er in elk geval alles aan om je vlot van het tweede naar het derde jaar te laten gaan.

Je klasleerkracht, je vakleerkrachten, de studiecoaches, de leerlingenbegeleiders, het ondersteunend personeel en de directie zorgen ervoor dat je je vlug thuis voelt op onze school. Je kan steeds bij hen terecht.

De eerste schooldag op de Bovenschool word je door hen wegwijs gemaakt in onze manier van werken en de nieuwe gebouwen. Je ouders heten we van harte welkom op jouw plaatsje in de klas na één week school-lopen. We kijken er alvast naar uit om je na twee jaar te mogen begroeten en je verder te begeleiden in jouw verdere studies.

 

arrowunder

                          Klik hier om de documenten voor de inschrijvingen van 2020-2021 te bekijken

Welkom bovenschool