INSCHRIJVINGEN OP DE CAMPUS


SintMaartenCampusEen goede schoolkeuze maken is niet altijd eenvoudig. Voor vele basisschoolverlaters én hun ouders is het niet altijd even duidelijk. We willen jullie daar dan ook bij helpen en informeren, zodat de keuze die jullie maken ook meteen de juiste keuze kan zijn.
Inschrijven in de Sint-Maarten Middenschool verloopt in verschillende stappen. Wij vinden het belangrijk dat er duidelijke info is vooraleer er gekozen kan worden. Wanneer de schoolkeuze gemaakt is, moet je binnen het studieaanbod kiezen voor 1A of 1B. 

Huidig schooljaar

Neem contact op met de directie van de Middenschool (voor de eerste graad) of van de Bovenschool (voor de tweede en de derde graad). Zij helpen u graag verder.

De contactgegevens kan je onderaan deze pagina vinden.

 

Schooljaar 24-25

Inschrijvingstraject schooljaar 2024 - 2025

Middenschool

Bovenschool

1ste jaar

2de jaar

3de tot 7de jaar

Tussen 25/3 en 19/4

Iedereen moet zich tijdens deze periode aanmelden. Het tijdstip speelt hierbij geen rol.

Ook kinderen met voorrang (broers-zussen van huidige campusleerlingen of kinderen van personeel) melden zich in deze periode aan.

Vanaf 29/4 om 9u

Hierbij is de volgorde van aanmelden wel belangrijk. Elke inschrijving voor het tweede jaar komt automatisch op de wachtlijst terecht.

Hier is geen voorrangsregel van toepassing.


Aanmelden kan via deze knop

Vanaf 29/4 om 9u

Hierbij is de volgorde van aanmelden wel belangrijk. Elke inschrijving voor tweede en derde graad komt automatisch op de wachtlijst terecht.

Hier is geen voorrangsregel van toepassing.


Aanmelden kan via deze knop

Donderdag 2 mei in de namiddag krijgen ouders een bericht over de toewijzing van de plaatsen.

 

 

Vanaf 14 mei om 9u starten de vrije aanmeldingen voor kinderen die niet zijn aangemeld tijdens de eerste aanmeldingsperiode. Deze komen automatisch achteraan de wachtlijst. Hierbij speelt volgorde wel een rol.

Aanmelden kan via deze knop

Vrije aanmeldingen

Op woensdag 22 mei kunnen de toegewezen plaatsen worden verzilverd. Dit kan van 14u tot 19u.

Op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni kunnen de inschrijvingen voltooid worden.

 

 

 

Wachtlijst

Middenschool

Bovenschool

1ste jaar

2de jaar

3de tot 7de jaar

Op 2 mei kreeg je het bericht dat je kind op de wachtlijst staat? 

  • Het volgnummer van de wachtlijst staat vermeld in de mail die je kreeg.
  • Je wordt door de school gecontacteerd als er een plaats vrijkomt voor je kind. Dit gebeurt in volgorde van je volgnummer.

Dit gebeurt uiterlijk dinsdag 2 juli.

Als je kind een andere school kreeg toegewezen, dan raden wij aan deze plaats zeker te verzilveren. Je kind behoudt bij ons de plaats op de wachtlijst tot 7 oktober. De inschrijving op de andere school kan je ALTIJD annuleren, mocht er alsnog plaats zijn op onze school.

Aanmeldingen voor het tweede jaar komen automatisch op de wachtlijst.

 

Uiterlijk 2 juli krijgt u van ons telefonisch bericht of er plaats is in de gekozen studierichting.

  • Het volgnummer van de wachtlijst staat vermeld in de mail en brief die je wordt toegestuurd.
  • Je wordt door de school gecontacteerd als er een plaats vrijkomt voor je kind. Dit gebeurt in volgorde van je volgnummer én studierichting.

 

Aanmeldingen voor tweede en derde graad komen automatisch op de wachtlijst. Op dinsdag 2 juli krijgt u van ons telefonisch bericht of er plaats is in de gekozen studierichting.

  • Volgorde van aanmelding speelt hierbij wél een rol. Een aanmelding is geen inschrijving: uw zoon/dochter komt automatisch op de wachtlijst te staan.
  • Aanmelden is enkel nodig voor externe leerlingen. Huidige Campus-leerlingen (Middenschool en Bovenschool) hebben sowieso plaats op de Bovenschool en krijgen voorrang. Let op: deze voorrang geldt niet voor broers/zussen als deze niet op de campus school lopen..

Na de aanmelding krijgt u bericht van de Bovenschool ter bevestiging. Op dinsdag 2 juli krijgt u telefoon met de melding of er effectief plaats is in de gekozen studierichting.