INSCHRIJVINGEN OP DE CAMPUS


SintMaartenCampusEen goede schoolkeuze maken is niet altijd eenvoudig. Voor vele basisschoolverlaters én hun ouders is het niet altijd even duidelijk. We willen jullie daar dan ook bij helpen en informeren, zodat de keuze die jullie maken ook meteen de juiste keuze kan zijn.
Inschrijven in de Sint-Maarten Middenschool verloopt in verschillende stappen. Wij vinden het belangrijk dat er duidelijke info is vooraleer er gekozen kan worden. Wanneer de schoolkeuze gemaakt is, moet je binnen het studieaanbod kiezen voor 1A of 1B. 

Huidig schooljaar

Neem contact met de directie van de Middenschool (voor de eerste graad) of van de Bovenschool (voor de tweede en de derde graad). Zij helpen u graag verder.

De contactgegevens kan je onderaan deze pagina vinden.

 

Schooljaar 2023 - 2024
 

 

Middenschool

Bovenschool

 

1ste jaar

2de jaar

3de tot 7 de jaar

Aanmelden

Vrij aanmelden vanaf 16/5 om 9u

Vanaf 24/4 om 9u

Vanaf 24/4 om 9u

aanmelden1ejaar

 

Leerlingen die niet werden aangemeld tijdens de aanmeldingsperiode, kunnen nu hun aanmelding doen.

De aanmeldingen komen automatisch achteraan de wachtlijst te staan. Dit in volgorde van aanmelding. Chronologie is hier dus wel van tel.

2e jaar
 

Aanmelden is enkel nodig voor externe leerlingen. Huidige leerlingen van de Middenschool hebben sowieso plaats in het tweede jaar en krijgen voorrang. 

Aanmeldingen voor het tweede jaar komen automatisch op de wachtlijst.

Aanmeldingen_Bovenschool


Aanmelden is enkel nodig voor externe leerlingen. Huidige Campus-leerlingen (Middenschool en Bovenschool) hebben sowieso plaats op de Bovenschool en krijgen voorrang. Let op: deze voorrang geldt niet voor broers/zussen als deze niet op de campus school lopen.

Aanmeldingen voor tweede en derde graad komen automatisch op de wachtlijst.

Toewijzing

Plaatsen werden toegekend op 4 mei. Ouders kregen hiervan bericht via het opgegeven e-mailadres.

 

 

Verzilveren

De toegewezen plaatsen moeten tussen 16 mei en 12 juni verzilverd worden.

Betrokken ouders krijgen via het opgegeven e-mailadres een uitnodiging om een tijdslot te boeken om dit op 24 mei (14u - 19u) op school in orde te brengen.

Plaatsen die niet zijn bevestigd op 12 juni, worden geannuleerd.

 

 

Voltooien

Op 30 juni en 1 juli kunnen de inschrijvingen voltooid worden. Hiervoor kom je langs met rapport en getuigschrift/attest van de lagere school.

 

 

 

 

 

 

Wachtlijst

Op 4 mei kreeg je het bericht dat je kind op de wachtlijst staat of u heeft uw kind aangemeld via de vrije aanmeldingen (vanaf 16/5)? 

  • Het volgnummer van de wachtlijst staat vermeld in de mail die je kreeg.
  • Je wordt door de school gecontacteerd als er een plaats vrijkomt voor je kind. Dit gebeurt in volgorde van je volgnummer.
  • Uiterlijk 3 juli krijg je van de school een bericht of er al dan niet plaats kan voorzien worden voor je kind.
  • Als je kind een andere school kreeg toegewezen, dan raden wij aan deze plaats zeker te verzilveren. Je kind behoudt bij ons de plaats op de wachtlijst tot 7 oktober. De inschrijving op de andere school kan je ALTIJD annuleren, mocht er alsnog plaats zijn op onze school.

Uiterlijk 3 juli krijgt u van ons telefonisch bericht of er plaats is in de gekozen studierichting.

  • Het volgnummer van de wachtlijst staat vermeld in de mail en brief die je wordt toegestuurd.
  • Je wordt door de school gecontacteerd als er een plaats vrijkomt voor je kind. Dit gebeurt in volgorde van je volgnummer én studierichting.
  • Uiterlijk 3 juli krijg je van de school een bericht of er al dan niet plaats kan voorzien worden voor je kind.

Op woensdag 5 juli krijgt u van ons telefonisch bericht of er plaats is in de gekozen studierichting.

  • Volgorde van aanmelding speelt hierbij wél een rol. Een aanmelding is geen inschrijving: uw zoon/dochter komt automatisch op de wachtlijst te staan.
  • Na de aanmelding krijgt u bericht van de Bovenschool ter bevestiging. Op woensdagvoormiddag 5 juli krijgt u telefoon met de melding of er effectief plaats is in de gekozen studierichting.

 

Voor meer informatie kan je steeds de school of dienst onderwijs Beveren contacteren.